Yrityskuvaus

Kaikki yrityskuvauspalvelut ammattitaidolla. Laitteideni ansiosta pystyn saamaan näyttäviä mainoskuvia missä tahansa. Luon kuvat juuri teidän yrityksen näköiseksi.

Nopeana keinona panostaa yrityksen ulkoista ilmettä on päivittää henkilöstön kuvat. Se käy vaivattomasti ja tuo uuden raikkaan ilmeen yrityksellesi. Yhtenäisellä teemalla olevat henkilökuvat ovat tärkeitä yrityksesi verkkosivuilla.

Yrityksen toimitilat kannattaa myös kuvata, jotta asiakkaat löytävät teille helpommin perille. Asiakas saa myös vahvemman mielikuvan ja saapuu todennäköisemmin yritykseesi.  Kartoitetaan kuvaustarpeenne yhdessä.

Yrityksessä on tärkeätä panostaa hyviin kuviin, jokainen yritys on ansainnut hyvän kuvan itsestään. Ammattikuvat luovat imagoa. Minulta saat palvelut pieniin ja isompiin tarpeisiin. Aikatauluni ovat joustavia ja kuvausajankohta saadaan sovittua vaivattomasti.

Palveluitani: Henkilökuvat, nimityskuvat, henkilökorttikuvat, toimitilakuvat, kuvituskuvat, toimintakuvat, myyntikuvat, tuotekuvat, markkinointikuvat & lehdistökuvat.

Portfolio

Yrityskuvaus
_DSC9148
X