3D-virtuaalikierrokset

Avaa ovet uuteen – astu 3D-maailmaan

3D-virtuaaliesittely on tehokas ja moderni tapa herättää tila henkiin. Se säästää aikaa ja antaa realistisen kuvan kohteesta asiakkaillesi.

Olemme erikoistuneet vuosien kokemuksella ammattimaisiin ja laadukkaisiin 3D-virtuaaliesittelyihin. Niiden avulla asiakkaasi voivat tutustua kohteisiin vaivattomasti ja lähteä 3D-virtuaalikierrokselle esimerkiksi myytävään kohteeseen, uuteen ravintolaan tai seuraavaan matkakohteeseen.

Olen tehnyt jo yli 200 virtuaalikierrosta. Tilaa omasi!

Virtuaalikierrosten lukemattomat mahdollisuudet

Virtuaalikierroksen 4K-tarkkuus mahdollistaa zoomauksen eli voit suurentaa kuvaa jopa nelinkertaiseksi niin, että kuva on edelleen erittäin tarkka.

Voimme upottaa kierrokseen ideoita, tuote-esittelyitä, valokuvia ja informaatiota. Esimerkiksi ravintolakierroksella näkyvälle annokselle voidaan luoda oma esittelyvideo virtuaalikierroksen sisään.

3D-virtuaaliesittelyt ovat suosittuja erityisesti kiinteistövälityksessä, rakennusalalla, majoitus- ja matkailualalla sekä teollisuudessa. Käytämme huippuluokan Matterport-laitteistoa, joka taltioi reaalimaailman korkealaatuisesti ja kolmiulotteisesti.

Matterport-teknologian avulla asiakkaasi voivat navigoida kohteessa omalla laitteellaan tai hyödyntää virtuaalitodellisuutta esimerkiksi Samsung Gear VR:n, Google Cardboardin tai Google Daydreamin avulla.

Asiakkaasi voivat tutustua tiloihin aivan kuin olisivat itse paikan päällä. Käyttö on helppoa ja hauskaa. Kokeile itse! 

niko-laurila-3d-kuvaus

Mitä 3D-kuvaukset sisältävät?

3D-kuvauksen sisältävät suunnittelun, sovitun kuvauksen ja ammattimaisen kuvankäsittelyn. Voit myös tilata muita kuvauspalveluitani virtuaalikuvausten yhteyteen, kuten valokuvauksen tai videoinnin. Kysy tarjousta!

Kysy lisää ja varaa aika kuvaukseen!

 

Ota yhteyttä

Annan mielelläni lisätietoa