Referenssi: Visit Porvoo

Visit Porvoo

Porvoon kaupungin matkailu- ja markkinointipäällikkö Sari Myllynen tarvitsee työssään kuvia, jotka vahvistavat Porvoon vetovoimaa ja tuovat esiin kaupungin idylliä ja tunnelmaa.

Yhteistyö Porvoon kaupungin kanssa alkoi jo vuonna 2015.

–  Nikon kuvissa korostuvat kaupungin erityispiirteet ja vahvuudet hienolla tavalla, ja valo on läsnä monissa eri muodoissa.

Myllysen tilaamia kuvia käytetään mm. digitaalisessa ja perinteisessä mainonnassa, ulkomainoksissa ja kaupungin verkkosivuilla.

– Laadukkaat kuvat ovat meille markkinoinnin perusta.

Helppo löytää yhteinen sävel

Myllysen mukaan kaikessa yhteistyössä tärkeintä on löytää luotettavia kumppaneita, jotka ymmärtävät asiakkaan toiminnan erityispiirteet ja tarpeet.

– Nikon kanssa on ollut helppo löytää yhteinen sävel. Hän kuuntelee asiakasta ja toteuttaa annettua briiffiä tuoden mukaan omia ehdotuksia ja näkemyksiä. Hänellä on myös hyvä käsitys kuntien ja kaupunkien toiminnasta. Palvelu on aina nopeaa ja luotettavaa.

Myllynen suosittelee lämpimästi yhteistyötä Nikon kanssa.

– Niko on aktiivisella sometyöllään saavuttanut paljon näkyvyyttä ja ilahduttaa upeilla kuvillaan laajoja yleisöjä. On ollut hienoa seurata Nikon työtä ja voin lämpimästi suositella yhteistyötä hänen kanssaan.

Ota yhteyttä

Annan mielelläni lisätietoa