Tuotekuvaus

Tuotekuvaus

Hyvät tuotekuvat erottavat kilpailijoista, herättävät ostohalut ja kuvastavat yrityksen arvoja ja strategiaa. Teknisen kikkailun lisäksi niiden tulee välittää tunteita. Ihminen ostaa tunteella ja perustelee päätöksen järjellä!

Luon kuvia, jotka puhuvat tuotteen puolesta: oli kyse abstrakteista palveluista tai konkreettisista tuotteista.

Palveluistani löytyvät 

Inspiroivat tuote- ja mainoskuvat yrityksesi tarpeisiin brändiäsi vahvistamaan. Kuvaan myös herkulliset annos -ja ruokakuvat.

Tuotekuvia on monenlaisia, näitä voidaan toteuttaa pelkistettynä valkoisella taustalla, syvättynä, studiossa tai aidossa luonnossa. Tuotekuvissa on aina tarkoitus luoda upeita mielikuvia ja tuoda tuotteen parhaimmat puolet esiin. Tuotteiden tarina on hyvä tuoda esiin ja tuotteet saadaan esiteltyä juuri sellaisena kuin haluat. Verkkokaupan myynti paranee laadukkailla tuotekuvilla ja esitteissäkin on tärkeää olla laadukas visuaalinen materiaali. 

Onnistuneet annos- ja ruokakuvat sytyttävät jo veden kielelle kuvaa katsoessa ja vaikuttavat ostopäätökseen. Valaistus ja asetelmat ovat tärkeässä asemassa kuvauksessa.

Studioni on liikkuva, monipuolinen ja kuvauspiste voidaan tehdä tiloihisi.

Kokemusta löytyy tuotteiden kuvaamisesta niin pienistä sormuksista aina isoihin paljuihin, autoihin ja teollisuuden laitteisiin asti.

Ota yhteyttä

Annan mielelläni lisätietoa