niko laurila
separator

Jani Hirvonen, Digisähkö Oy: ”Halusimme korkealaatuisia kuvia laatutietoisille asiakkaillemme”

Digisähkö Oy on älykotien suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut urakointiliike. Yritys integroi erilaisia sähköisiä järjestelmiä, kuten lämmityksen, videovalvonnan ja valaistuksen, yhden helppokäyttöisen järjestelmän taakse.

Yrityksen perusti Jani Hirvonen vuonna 2014.

 

Kuvia, jotka tulevat yrityksen brändiä

Tarve laadukkaista ja aidoista valokuvista syntyi, kun yritys uudisti verkkosivunsa.

─ Meillä oli tavoitteena korkealuokkainen visuaalinen ilme. Koska teemme laadukkaita älykoteja ja asiakkaamme arvostavat laatua, oli selvää, että myös kuvamateriaalin tulee olla laadukasta. Siitä se lähti, Hirvonen sanoo.

Tarkoituksena oli saada aitoja kuvia, jotka tulevat yrityksen brändiä.

─ Halusimme päästä eroon kuvapankkikuvista.

Digisähkö Oy:lle otettiin myös uudet ja laadukkaat kuvat henkilöstöstä. Lue lisää yrityskuvauksesta.

niko laurila referenssit

Kuvakaappaus Digisähkön verkkosivusta

Aidot kuvat luovat luotettavuutta ja viestii laatua

Digisähkö Oy:n pääasiakasryhmä koostuu älykotiasiakkaista, jotka ovat vaativia yksityishenkilöitä, joilla on korkea laatuvaatimustaso. Sen lisäksi, projektit ovat yleensä keskivertoa monimutkaisempia.

─ Oltiin nähty Nikon otoksia somessa ja hänen monipuolisuus vakuutti. Aiemmin meillä oli hyvä kuvaaja, joka otti tosi hyviä henkilöpotrettikuvia, mutta tilakuvissa ei ihan välittynyt se mitä me kaivattiin. Mutta Nikon kohdalla nämä palat loksahtivat kohdalleen.

─ Valokuvaaminen on oma taiteenlajilajinsa. Toisilla vaan on se silmä kuvakulmille ja asetelmille ja kauneudelle tilassa, maisemassa tai henkilöissä. Kun näin Nikon valmiita tuotoksia niin kuvasta näki, että siinä on ammattilainen ollut asialla.

Nikon ottama kuva päättyi brittilehden kanteen

Jani kertoo, että kuvat tulevat käyttöön uusilla verkkosivulla, some-julkaisuissa ja lehtiartikkeleissa.

─ Käytämme valokuvia monipuolisesti yrityksemme viestinnässä. Yksi Nikon ottamista kuvista pääsi kansikuvaksi yhteen älykotialan lehden kanteen Briteissä, Jani kertoo.

niko laurila referenssit

”Oli hänellä aika vakuuttava kitti mukana”

Jani Hirvonen koki yhteistyö Nikon kanssa miellyttävänä, asiat hoidettiin mutkattomasti ja löydettiin heti sama aaltopituus.

─ Nikolla oli raikkaita ideoita ja homma toimi hyvin. Kun kerrottiin mitä haluamme välittää kuvissa, Nikolla oli heti ajatukset siihen, miten homma tehdään.

─ Oli hänellä aika vakuuttava kitti mukana myös, löytyi dronet ja kaikki jos ilmakuvia tarvittaisi, nauraa Jani.

Niko tarjosi monipuolinen ja laadukas palvelu. Digisähkö Oy hankki samalla showroomin kuvaus, sekä asiakaskohteiden kuvaus, jossa ilmakuvaa oli mukana.

─ Voin ehdottomasti suositella Nikon palvelut. Niko tulee ajallaan, kun on sovittu. Laatu on todella kovatasoista ja tasavarmaa. Kaiken lisäksi Niko on ammattilaisena tosi mukava kaveri, on kivaa tehdä töitä häneen kanssa.

 

Katso video eräästä Digisähkön asiakaskohteista