*Referenssivideot löydät youtube kanavalta Niko Laurila Visual Storyteller. Uutuutena videokuvauskalustoomme Canon c500mk2 + Sony A7S3, sekä cinemalinssit*

 

Viestiessäsi saat huomiota juuri niin paljon kuin haluat, joten miksi et kertoisi haluamaasi viestiä videokuvauksen mahdollistamin keinoin! Tai haluaisitko ikuistaa jonkun elämäsi tärkeimmistä hetkistä kauniiksi muistoiksi muutoinkin kuin perinteisempinä ja staattisina still -kuvina?

Kuvaamme esittelyvideot, musiikkivideot ja tapahtumatallenteet, tuotamme ja editoimme. Tarvittaessa kokoamme yhteistyökumppaneistamme tarpeitasi vastaavan tiimin. Hyvä video voi olla enemmän kuin paras myyntipuheesi ja katsottavissa, vaikka olisit itse nukkumassa.

Videotuotannon suunnittelun käynnistämiseksi autat meitä määrittelemään tarpeesi vastaamalla seuraaviin kysymyksiin:

-Mistä haluat videosi kertovan?

-Videosi kohderyhmä eli kenelle haluat kertoa?

-Missä halut videon julkaista?

Mikäli kysymyksessä on tapahtuman ikuistaminen, niin myös tilaisuuden kesto auttaa meitä määrittelemään kustannusarvion. Kustannuksiin vaikuttavat lisäksi muun muassa käytettävä kuvauskalusto ja tarvittavien kuvaajien määrä, mahdolliset esiintyjät sekä tarpeet käsikirjoitukseen ja musiikkiin sekä mahdollinen kuvauspaikan maksullisuus.

Tutustu myös ilmakuvauspalveluihimme!