Meistä

niko laurila
separator

Meistä

Niko Laurila Visual Storyteller

Kuvaamme maalla, merellä ja ilmassa. Valokuvat, videotuotannot, ilmakuvat sekä 3D-virtuaalikierroksia. Suomessa ja ulkomailla.

Nikon esittely:

Vuonna 2012 pääsin kokeilemaan dronen lennättämistä. Opiskeluaikana huomasin, että ilmakuvaus oli alalla uutta ja ilmakuville oli selkeästi kysyntää.

Samoihin aikoihin ostin Nikon D5100 -merkkisen digitaalisen järjestelmäkameran. Uusi kamerani mahdollisti aiempaa laadukkaammat kuvat sekä tekniikan hyödyntämisen valokuvaamisessa. Valokuvaamisesta kiinnostuin jo 13-vuotiaana, mutta uudet hyvät laitteet innostivat oppimaan lisää ja kokeilemaan tekniikan tarjoamia mahdollisuuksia valokuvaamisessa.

Julkaisin ensimmäiset Porvoo -aiheiset kuvani Instagram sekä Facebook -tileilläni vuonna 2014. Tuosta hetkestä seuraajieni määrä sosiaalisessa mediassa on kasvanut tasaisesti vuosittain. Julkaisuni keräävät keskimäärin jo noin 300 000 katsojaa ja sivustoni tavoittavat viikottain yli 500 000 ihmistä (1/2020). Puhutaan hämmentävän isoista määristä ihmisiä ja olen nöyrästi kiitollinen teistä jokaisesta.

Ilmavaltiaat Oy

Yritykseni Niko Laurila Visual Storyteller toimii osana vuonna 2015 perustamaani ja omistamaani yritystä Ilmavaltiaat Oy.

Vuonna 2016 Porvoon Yrittäjät palkitsivat minut Porvoon Nuori Yrittäjä -stipendillä ja Porvoon Nuorkauppakamari valitsi minut Vuoden porvoolaiseksi joulukuussa 2018. Titteli, mitä kotikaupunkini ylpeydellä kannan.

Minut palkittiin vuonna 2020 Uudenmaan vuoden nuoreksi yrittäjäksi, joka oli mahtava huomionosoitus kovalle työlleni.

Kuvaaminen on minulle työ ja vapaa-ajan harrastuksena myös. Kamera on aina mukana. Koskaan ei tiedä, mitä luonto tarjoaa.

On mahtavaa, että tekniikka on kehittynyt ja valokuvaamisen suosio on noussut uusien kameroiden takia. Itse olen koittanut löytää oman kädenjälkeni tuotantoihin.

Kuvaan aina täydellä sydämellä ja intohimolla. Jokaisesta meistä saa hyviä kuvia. Ammattitaitoani on tuoda kuvattavien parhaimmat puolet esiin.

Niko-Laurila

Suomen luonto on lähellä sydäntäni. Tunnen ylpeyttä aina kun pystyn osoittamaan miten kaunis ja hieno maa Suomi on. Kuviani on ollut useamman kerran kansainvälisissä näyttelyissä esillä.

Heinäkuussa 2019 kuvani oli näytillä Hollannin Haagissa, Euroopan unionin oikeudellisen yhteistyön yksikössä Eurojustissa pidetyssä taidenäyttelyssä.

Samaisen vuoden joulukuussa kuvani ilahduttivat Suomen suurlähetystön itsenäisyyspäivän vastaanotolla Nigeriassa.

Vuonna 2021 pari valokuvani on ollut esillä Venäjän suuressa vuosittaisessa valokuvanäyttelyssä. Visit Finlandin kokoama Suomea esittelevä näyttely ”Finland Unexplored” on osa näyttelyä, joka pidetään vuoden aikana Moskovassa, Pietarissa ja muissa Venäjän kaupungeissa. Tämä kiertävä näyttely kerää vuosittain kerää vuosittain satojatuhansia kävijöitä.

Vuosi 2021 on ollut itselleni tosi merkittävä, koska silloin pitkäaikainen haaveeni toteutui: avasin oman kivijalkakaupan Porvoon vanhassa kaupungissa.

Lyhyessä ajassa sisustimme, valitsimme tuotteet, laitoimme kaikki paikoilleen ja kauppa avasi ovensa syntymäpäivilläni 24.4.2021.

Tervetuloa viihtymään kauppaani. Se on avoinna joka päivä klo 10-17 osoitteessa Jokikatu 8, Porvoo.

♥Niko

reindeer

Anna kuvieni puhua puolestani!

Parhaat tarinat kerrotaan kuvin. Löydät kuviani täältä verkkosivuiltani sekä esimerkiksi sosiaalisen median kanavistani Instagramissa  sekä Facebookissa.

Mikä on Sinun tai yrityksesi tarina kuvina? tai liikkuvana kuvana? Tutustu palveluihini sekä referensseihini.

Haluatko että tuon esille yrityksesi, tuotteesi, tai palvelusi somekanavissani? Lue lisää vaikuttajayhteistyöstä.

Somekanavissani jakamiani kuvia saa jakaa, kunhan logo säilyy kuvissani.

Yksityishenkilönä saat jakaa somessa julkaisemiani kuvia, kunhan logo ja/tai tekijänoikeustiedot säilyvät kuvissani. TÄGÄÄ FACEBOOKISSA @nikolaurilaphotography JA INSTAGRAMISSA @niko.laurila

Kuviani ei saa muokata tai käyttää kaupallisesti ilman erillistä sopimusta – KIITOS, että välität.