Kuinka aikaisin kannattaa varata hääkuvaus?

Hääkuvas kannattaa pohtia ja varata ajoissa. Heti kun päivämääränne on tiedossa, voitte varata kuvaajan. Suosituimpien kuvaajien kalenterit ovat täynnä vuosia eteenpäin. 

 

Satumaista hääblogissa Satu seurasi hääkuvaajia yli vuoden ennen päätöstä. Hän suosittelee, että varataan hääkuvaus 1-2 vuotta ennen häitä. Satu kirjoittaa näin Satumaista-blogissa hääkuvaajan valinnasta. 

 

”Valokuvaajan valinnasta tuli ihan itsestään projekti, koska hyviä kuvaajia tuntui löytyvän vain lisää ja lisää. Katselin kuvaajien nettisivuilta portfolioita ja seuraan valokuvaajia Instagramissa. On ollut kiva nähdä, millaisen kuvan valokuvaajat antavat itsestään somessa. Ja on päässyt vertailemaan kuvaajien ja kuvien kehittymistä esim. viime kesän kuvista tämän kesän kuviin.” 

─ Mielestäni kannattaa varata hääkuvaajaa heti kun päivämäärä on päätetty. Kuitenkin niin, että ehtii etsiä sen sopivan kuvaajan omalle tärkeälle päivälle. Laita viestiä Facebookissa, Instagramissa, meilillä, tai soita – niin katsotaan jos päivänne on vapaa kalenterissani. Vastaan kaikkiin viesteihin heti kun pystyn, viimeistään vuorokauden sisällä, sanoo Niko.

Ota yhteyttä!