Henkilökuvaus

Henkilökuvausta niin yksityisille kuin yrityksillekin. Ikuista sinusta upean kuva, joka säilyy aina. Tämä hetki on nyt, ei anneta sen mennä ohi. Jokainen tarvitsee itsestään kuvia niin cv:tä, nettisivuja tai mihin tahansa. Oli tarpeesi mikä tahansa, niin toteutetaan se. Jokainen on upean kuvan arvoinen. Kuvat voidaan ottaa juhlissa, arkena, tms. Tykkään kuvata luonnonvalossa, koska sillä saadaan kuvista niin aitoja kuin mahdollista. Salamakuvaus on tietysti myös mahdollista, jolloin kuvat saa toteutettua pimeissä sisätiloissakin.

Olen kuvannut erilaisissa tapahtumissa niin laulajia kuin erilaisissa työtehtävissä olevia henkilöitä (esim. kokit, rakennusmiehet, autokuskit). Näin saadaan vaikka yrityskuvia. Henkilökuvat  voidaan toteuttaa myös esimerkiksi puolisosi ja/tai rakkaan lemmikkisi kanssa.

Haluan tuoda aina kuviini mukaan oman kädenjälkeni, joka erottautuu muista kuvaajistaJokaisesta meistä saa hyviä kuvia ja ammattitaitoani on tuoda kuvattavien parhaimmat puolet tuotua esiin. Tulet olemaan kuvistasi ylpeä.  Voin kuvata myös ryhmäkuvia niin yksityisille kuten yrityksillekin. Tarvitset sitten käyntikorttikuvia tai mitä tahansa. Kuuntelen toiveitasi ja toteutan ne.

Portfolio

Henkilökuvaus
Henkilökuvaus
X