niko laurila
separator

Henkilö- ja perhekuvaus

Tarvitsetko kuvan, joka pysäyttää hetken?

Toteutamme henkilökuvaukset ja perhekuvaukset taidolla ja rennolla otteella haluamassanne miljöössä. Rakennamme ammattimaisen studion hetkessä lähes minne vain.

Henkilökuvaus sisältää suunnittelun, kuvauksen sovittuna ajankohtana ja kuvien ammattimaisen jälkikäsittelyn. Saat valita suosikkisi kymmenien koevedosten joukosta.

Valokuvien lisäksi voit tilata kuvatilauspalvelusta mm. kiitoskortteja, tulosteita ja canvastauluja.

(Lisää henkilökuviani löydät Portfolio-sivulta >>)

Perhekuvaus luo kauniin muiston

Perhekuva seinällä pitää lapset lähellä vielä silloinkin, kun lapsesi ovat jo muuttaneet omilleen. Perhekuva on myös arvokas muisto ja arvostettu lahja.

Toteutamme elämänmakuiset perhekuvaukset kiireettömästi haluamassanne miljöössä – merenrannalla, kaupungissa, luonnossa tai kotona.

Perhekuvaus sisältää suunnittelun, kuvauksen sovittuna ajankohtana ja kuvien ammattimaisen jälkikäsittelyn. Saat tunnukset kuvatilauspalveluumme, jossa voit valita suosikkisi kymmenistä koevedoksista.

henkilokuvaus
henkilökuvaus

Henkilöstön kuvaus

Henkilöstökuvat ovat osa yrityksesi kerrontaa. Laadukkaat kuvat antavat yrityksestä ammattimaisen ja helposti lähestyttävän kuvan ja vahvistavat yrityksesi viestiä.

Henkilöstön kuvaukset voidaan toteuttaa haluamassanne tunnelmallisessa ympäristössä tai kätevästi ja nopeasti työpaikalla, jolloin henkilöstön ei tarvitse poistua työpaikalta kesken päivän.

Kuvaukset suunnitellaan sopimaan yrityksenne tyyliin, ja tarvittaessa saatte kuvat käyttöönne nopealla toimitusajalla.

Henkilöstökuvaukset sopivat sekä pienille että suurille yrityksille.

henkilokuvaus-niko-laurila
henkilokuvaus-niko-laurila2