Hääkuvaus - Dokumentaarinen hääkuvaus ja hääkuvauspalvelut!

Viimeisimmät häät: Suomi (Porvoo), Ranska, Italia (Toscana), Suomi (Kilpisjärvi), Kroatia (Dubrovnik)…

Hääkuvaus niin Suomessa kuin Ulkomailla (kysy hinnasto!) Wedding photography and videos, Finland and Worldwide (Destination wedding photography)

Häiden valokuvaaminen on yksi intohimoistani/unelmieni kohde. Rakkauden juhla, joka on upea taltioida kuviksi.

Teen kuvistanne unohtumattomat seuraaville sukupolville asti. Hääkuvauksien suunnittelu alkaa aina ennen häitä yhteisellä palaverilla, jossa suunnitellaan juuri teille sopiva kokonaisuus. Kuvauskalustoni on huippuluokkaa ja valovoimaista. Kaikki kuvatut hääparit suosittelevat lämpimästi palveluitani. Kotikenttäni on Porvoossa, mutta kuvausalue kattaa koko Etelä-Suomen.

Mielestäni jokainen hääpari on ansainnut parhaimmat mahdolliset kuvat. Kuvissa pitää näkyä tunteet  ja ilot. Kuvia kannattaa ottaa runsaasti. Mitä enemmän kuvia, sitä enemmän mahdollisuuksia. Suosittelen yleensä koko päivän dokumentaarista hääkuvausta, siitä kertyy  jopa yli 1000 kuvaa muistoksi ja niitä on helppo säilyttää digitaalisesti.  Lisäksi voit teettää vaikka canvastauluja ja kuvakirjan kuvista koska tahansa.

Meiltä myös häävideot.

1) Potretit: Hääpäivä on hyvä aloittaa potreteilla.  Tähän sopii taustaksi esimerkiksi teille tärkeät paikat omien suosituksieni lisäksi. Kannattaa ottaa useassa paikkassa kuvia, josta voi jälkeenpäin hyvin valita parhaat. Mielelläni kuvaan luonnonvalolla heijastimia käyttäen, vain tarpeen tullen softbox salamoilla. Objektiivini ovat markkinoiden valovoimaisempia. Vesisadekaan ei haittaa, jos se sattuu kohdalleen.

2) Kuvat kaasojen ja bestmanien kanssa. Kannattaa kuvauttaa ryhmäkuvia teistä. Tämä ikimuistoinen päivä ei tule uudestaan, se kannattaa ikuistaa. Olette ansainneet kunnon kuvat. Kuvaan kannattaa ottaa iloa ja hauskuutta mukaan. Kuva on muisto, joka säilyy kotiseinällä sekä kavereilla aina ja voi palata sen kautta muistoihin.

Hääkuvaus
hääkuvaus

3) Valmistelut, ne kannattaa kuvata sekä tietysti juhlapaikka. Näihin on nähty paljon vaivaa ja suunnitelutyötä. Otetaan jo ennen vieraita niistä kuvia. Erilaiset koristeet ja pöydän antimet kannattaa ikuistaa.
Valmisteluihin kuuluu pääsääntöisesti hääpukuun pukeutuminen, tienvarsi kylttien laittaminen, hääauton koristelu, hääpaikan tarjoilut, pöytäasettelut, kukkakimput, koristeet ja erilaiset sydämet yms. Nämä kaikki upeudet kannattaa ikuistaa.

4) Juhlapaikan vastaanotto. Voi niitä hetkiä, kun vieraat saapuvat ja aidot tunteet näkyvät. Vastaanotto hetki menee nopeasti ohi, mutta kuvien avulla voit palata siihen aina uudestaan. Tässä hetkessä ihmiset ovat niin aidoimmillaan, näyttävät tunteensa ja onnen kyyneleet. Suosittelen lämpimästi ikuistamaan tämän ohikiitävän hetken.

hääkuvaus
DJI_0057

5) Valokuvaus ammattilaiselle. Vältä kaikki stressi, jätä kuvaus minun käsiini. Voit koko päivän olla huolettomana ja tiedät, että hetket ikuistetaan ammattitaidolla.  Saan myös tehtyä kuvista halutessasi mustavalkoisia jälkeenpäin tai poistettua jotain turhaa, jota et halua kuvaan. Kuvauskalustoni valovoiman ansiosta kuvaan kirkossakin ilman häiritsevää salamaa.

6) Vieraskuvat. Mitäpä jos kaikki häävieraat voisivat lähettää oman tervehdyksensä kuvana. Pystytetään kangas hääpaikalle ja rekvisiitta kuvauksiin. Vieraat voivat käydä halutessaan vuorotellen kuvauttamassa hauskan kuvan teille. Jos tarvitaan kahta kuvaajaa, järjestän paikalle toisen. Kahdella kuvaajalla varmistuu, ettei tilanteita mene ohi vieraskuvien aikana. Vieraat varmasti haluavat välittää terveiset perinteisen vieraskirjan rinnalla myös kuvien muodossa. Tätä on nykyaika.

hääkuvaus
ilmakuvat-fixed

7) Ilmakuvaus – aivan uudet ulottuvuudet. Erotu perinteisestä ja kuvauta hääpaikkasi ja juhlapaikkasi ilmakuvana. Hääväki on mahdollista kuvata vaikkapa sydämen muotoisena juhlapaikan edessä. Ilmakuvaus tarjoaa teille vapaan kuvauskorkeuden ja mahdollistaa myös kuvauksen ylhäältä alaspäin perspektiivillä. Ilmakuvauskopterini ovat erittäin laadukkaita ammattilaitteita, jotka ovat täysin turvallisia. Ilmakuvauksella voi kuvata hääkirkkonne, juhlapaikan tai vaikkapa hääautonne mutkikkaalla tiellä. Mahdollisuudet on rajattomat, kun on vain taivas rajana.

Hinnastoa:

– “Timantti-paketti” Dokumentaarinen koko päivän hääkuvaus alk. 1490 euroa
– “Peruspaketti” Hääpotretit ja vihkiminen sekä kuvaus juhlapaikalla häätanssin loppuun asti : 1250 euroa
– “Hääpotretit ja vihkiminen” 550 euroa
– “Vihkiminen” 350 euroa
– “Pelkät potretit” 300 euroa
– “Räätälöity paketti” Ota yhteyttä ja tehdään juuri teille sopiva!

Hinnat sisältävät alv:n. Hintoihin kuuluu paketinmukainen kuvankäsittely ja kuvien toimitus digitaalisesti. Vaihtoehtona myös kuvien toimitus muistitikulla. Hintoihin voidaan lisätä matkakuluja riippuen sijainnistanne.

Vietetään yhdessä ikimuistoinen päivä.

hääkuva2

Portfolio

X