Niko Laurila - Photography

Niko Laurila

Olen valokuvaaja Niko Laurila. Kuvaan aina täydellä sydämellä ja intohimolla. Olen sinun tärkeiden hetkiesi ikuistaja.

Rakkaasta harrastuksesta muodostui minulle työ vuonna 2015, työ joka aina saa minut syttymään ja unelmoimaan. Valokuviani on ollut esillä useissa medioissa ja kuvieni suosioni on kasvanut räjähdysmäisesti.  

Oletko sinä seuraava, jolle voin luoda elämäsi upeimpia kuvia? Suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä kuvia, jotka ovat aina tyylikkäitä ja tunteita herättäviä.

Facebookissa minulla on kymmeniätuhansia faneja ja minut tunnetaankin mm. kotikaupunkini Porvoon ikuistajana.

Toiminta-alueeni kattaa tarvittaessa koko Suomen ja työkeikkaa on ollut myös Espanjassakin asti. Kuvauskalustoni on todellista Nikon laatua ja kuvaan aina täysikennoisella ammattikameroilla.

Mahtavaa että löysit palveluni, kiitos ja tervetuloa.

Palvelumme

Hääkuvaus

Hääkuvaus

Tapahtumakuvaus

Tapahtumakuvaus

Henkilökuvaus

Henkilökuvaus

Yrityskuvaus

yrityskuvaus

Etsitkö tuotteita?

Siirry verkkokauppaan

Verkkokaupassa digitaaliset kuvatuotteet toimitetaan suoraan sähköpostiisi.  Painetut tuotteet kuten Canvas-taulut toimitetaan 1-2 viikon aikataululla postipakettina tai nouto. Kortit sekä valmiina olevat tuotteet toimitetaan alle viikossa. Canvastauluja saatavilla 10 cm kokovälein tilauksesta. Yleisin koko on 40x30cm. Kaikista näkemistäsi maisemakuvista on saatavilla tulosteita, ota yhteyttä.

Blogi kirjoituksia

Lemmikkikuvausta

Koirakuvausta tuli tehtyä tällä viikolla! Olipas mukavia koiria vastassa, ja talviset maisemat suosivat. Jos sinäkin tarvitset lemmikistäsi kuvia niin otahan yhteyttä! 🙂  

Vuoden Porvoolainen 2018

Vau, Minut valittiin Vuoden Porvoolaiseksi 2018. Uskomattomat kuvat ja upea työ siivittävät mainioon voittoon! Joten ilo ja kunnia palvelella teitä asiakkaat nyt vuoden porvoolaisena.  

Asuntokuvaus & 3D virtuaalikierrokset

Asuntokuvaus on tärkeä osa kohteen myyntiä! Olen tehnyt tänä vuonna kiinteistökuvausta Kiinteistömaailmalle, Huoneistokeskukselle, OPKK, Aktia LKV, Saber LKV, Finahem ja yksityisille myyjille. Minulta löytyy mahtava Matterport 3D-virtuaalikierros myös, referenssi: KATSO TÄSTÄ 3D MALLI Kuinka mahtava onkaan virtuaalikierroksen avulla liikkua asunto läpi,…

Hääkuvaus Kilpisjärvellä

Teimme jälleen ihan loistavalla tiimillä upean häävideon mystisissä Kilpisjärven ruskamaisemissa. Hääpari oli siis lähtenyt unelmien karkumatkalle, ja pääsimme nämä hetket taltioimaan. Video esitettiin myöhemmin hääjuhlassa johon oli kutsuttu häävieraat (jotka luulivat vihkimisen tapahtuvan silloin). Käy kurkkaamassa mitä saimme aikaseksi: https://youtu.be/LKU5jkYCJjI

Menossa mukana:

FinnCodes
Johtela Company
Itäväylä - lehti
Petris Chocolate Room
My some
X