Kuvaustiedot

Yrityksen toimipisteiden kuvaaminen ilmakuvina sekä perinteisempinä still-kuvina niin ulkona kuin sisätiloissa. Lisäksi videokuvaa, myös dronella ilmakuvana. Kuvaukset kevään 2019 aikana.

Asiakas kertoo

”Päätavoitteemme oli kuva-arkistomme kartuttaminen uusilla laadukkailla ja painokelpoisilla kuvilla yhtiömme viestinnän tarpeisiin.

Nikon monipuolinen palvelutarjonta (still-kuvat, ilmakuvaus sekä video- ja 3D-kuvaus), teknisesti laadukkaat kuvat sekä upeiden kuvakulmien löytäminen täysin omalla tyylillään tekivät kuvaajavalinnastamme helpon. Pääkonttorimme muuton myötä erityisesti omat tarpeemme toimipisteidemme ilmakuvaamiseksi olivat meille lisäarvo.

Yhteistyö Nikon kanssa on ollut helppoa ja Niko hoitaa työn loistavalla asenteella, on miellyttävä ja positiivinen, osaa kuunnella asiakkaan toivomuksia ja vie kuvaukset vauhdikkaasti eteenpäin rautaisella ammattitaidolla. Kuvat ovat olleet parhaimmillaan käytössämme lähes reaaliaikaisesti, joten yhteistyömme on laajentunut luontevasti myös aikataulullisesti toisinaan hektisempiin someviestintään sekä tiedottamiseen.

Suosittelemme!”

Ella Kaasinen, viestintäpäällikkö, Porvoon Energia Oy – Borgå Energi Ab