Kuvaustiedot

Asiakkaan kotona, noin tunnin kuvauskeikka.

Asiakas kertoo

”Niko Laurila tempaa kuvattavan mukaansa siten, että tämä kokee siinä hetkessä olevansa ainutkertainen.

Hänen miellyttävä, hymyilevä olemuksensa avaa jo ensimmäisen solmun, minkä kuvaaja kohtaa kuvauksen alkuvaiheessa.

Omassa työssäni olen huomannut, miten juttujen tekemisissä henkilökuvaukset ovat erittäin vaativia. Jokainen kuvattava haluaisi omasta kuvastaan sellaisen, jossa hän olisi parhaimman mahdollisen näköinen.

Kuvattavalle ei toivoisi jäävän sellaista muistoa, että hän haluaisi pistää päänsä pensaaseen, kun ajatteleekin epäonnistunutta kuvaansa.

Kaikki tämä asettaa kuvaajalle omat haasteensa eli vaatii hyvää yhteistyötä kuvaajan ja kuvattavan välillä oli kysymyksessä lehti- tai muotokuvaus. Henkilökemioiden pitää toimia, silloin kaikki on helpompaa.

Laurila on kuvaajana ymmärtänyt tämän kaiken. Hän ei ole osoittanut taitojaan vain henkilökuvauksissa, vaan hänen osaamistaan nähdään myös vaativissa miljöö- ja ilmakuvauksissa.

Hän on erittäin pikkutarkka ja pyrkii työssään mahdollisimman täydellisyyteen.

Niko Laurila on oman oppimisensa kautta päässyt pitkälle. Hän on perustanut oman yrityksen. Satsannut tarvittavaan nykyaikaiseen kuvauskalustoon.

Haluan tukea nuorta lahjakasta valokuvaajaa ja yrittäjää ja toivon sympaattiselle sekä sydämellä kuvaavalle Niko Laurilalle onnea ja menestystä hänen urallaan.”

Maarit Gabrielsson, toimittaja, Porvoo