niko laurila
separator

3D-virtuaalikierrokset

Herätä tila eloon. Astu sisään.

3D-virtuaaliesittely on kustannustehokas ja moderni tapa erottua joukosta. Sen avulla säästät omaa ja asiakkaittesi aikaa ja annat kohteesta laadukkaan ja realistisen kuvan.

Tuotamme vuosien kokemuksella ammattimaiset ja laadukkaat 3D-virtuaaliesittelyt, joiden avulla asiakkaasi voivat tutustua helposti myynnissä oleviin kohteisiin tai lähteä 3D-virtuaalikierrokselle vaikka tulevaan matkakohteeseensa.

Virtuaalikierrosta voi myös zoomata 4K-tarkkuutensa ansiosta. Kierroksen sisälle voi upottaa videoita, tuote-esittelyitä, valokuvia ja infoa. Voit esimerkiksi tehdä jokaisesta ravintolakierroksella näkyvästä annoksesta omat esittelyvideot virtuaalikierroksen sisään.

3D-virtuaaliesittelyt ovat suosittuja erityisesti kiinteistövälitys-, rakennus-, majoitus- ja matkailualalla sekä teollisuudessa.

3D-virtuaaliesittelyt huippulaitteilla

Käytössämme on ammattimainen Matterport-laitteisto, jolla taltioimme reaalimaailmaa korkealaatuisin kuvin kolmiulotteisesti.

Matterport-tekniikan avulla asiakkaasi voivat navigoida kohteessa koneellaan, mobiililaitteellaan tai virtuaalitodellisuudessa esimerkiksi Samsung Gear Vr:n, Google Cardboardin tai Google Daydreamin kautta.

Asiakkaasi tutustuu tiloihin kuin olisi itse paikan päällä. Käyttö on helppoa ja hauskaa – kuin peliä.

Kokeile itse!

3D-virtuaalikuvaus
niko laurila 3d kuvaus

Matterport-kameraa voidaan käyttää muun muassa

  • myytävien ja vuokrattavien asuntojen ja tilojen esittelyyn
  • rakentamisen dokumentointiin ja 3D-mallintamiseen
  • hotellihuoneiden, matkakohteiden, liiketilojen ja ravintoloiden esittelyssä.

3D-kuvaukset sisältävät suunnittelun, kuvauksen sovittuna ajankohtana ja kuvien ammattimaisen jälkikäsittelyn. Tilaa myös peruskuvaus virtuaalikuvausten yhteyteen! Kysy tarjousta.  

Kysy lisää ja varaa aika kuvaukseen!